Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı GazeteciYazar Mehmet Toprak, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper ile bir araya geldi.

        Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Toprak, Müdür Alper'in çalışmalarını taktir ettiğini ve Müdür Alper’in tüm Adıyamanlıların gönlünde taht kurduğunu söyledi. Toprak, “Emniyet müdürümüz çok çalışkan ve cana yakın bir insandır. Kendisini uzun süredir ziyaret etmek istemişimdir, bu aday adaylık süreci buna vesile oldu. Kendisiyle sohbet edip projelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulduk. Sıcak karşılamasından ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

        Emniyet Müdürü Metin Alper ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Aday Adayı Toprak’a, başarılar diledi.

        Milletvekili Aday Adayı Toprak, Adıyaman Emniyet müdürü Metin Alper'i ziyaretinin ardından AK Parti Samsat, Besni, Tut ve Gölbaşı ilçelerini ziyarette bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa