Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen liselerarası futbol turnuvası sona erdi.

        Gölbaşı İlçe Stadyumunda düzenlenen TÜGVA Liselerarası Futbol Turnuvasına 8 takım katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, kupa töreninde yaptığı konuşmada, centilmenlik içinde geçen bu turnuvaya okulların verdiği destekten dolayı hem öğrencilere hem de öğretmenlere teşekkür etti. TÜGVA İlçe Temsilcisi Yakup Deniz ise konuşmasında, ilçedeki gençleri futbol turnuvasında bir araya getirmekten mutlu olduğunu belirtti.

        Daha sonra turnuvada dereceye giren takımlara kupaları takdim edilirken Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise turnuvaya katılan sporculara bisiklet hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa