Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde genel temizlik çalışması yaptı.

        Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, her gün günün ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar şehir genelinde temizlik çalışmasına şehir genelinde devam ediyor.

        Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin en işlek caddesi olan ve kısa süre önce kaldırım çalışmalarının tamamlandığı Harıkçı Caddesini ve sokaklarını baştan aşağı yıkadı.

        Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri, her gün günün ilk ışıkları ile birlikte başladıkları temizlik çalışmasını, şehrin farklı noktalarında devam ettirdiklerini söyledi. Müdürlük görevlileri, “Şehir merkezi ve kenar mahallelerde caddeleri yıkayarak başladığımız çalışmaları, gün içerisinde de sokak sokak çöp toplayarak ve gece geç saatlere kadar temizlik çalışmalarını yürüterek sürdürüyoruz” diye konuştu.

        Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyan vatandaşlar ise yetkililere ve çalışanlara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa