Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalandı.

        Polis ekipleri Cumhuriyet mahallesinde Asayiş Şube Müdürlüğü infaz ekipleri tarafından yapılan çalışmada "Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama ve 1072 sayılı kanuna aykırılık " suçlarından toplam 4 adet aranması ve 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A. K. isimli şahıs yakalandı.

        Belediye Düğün Salonu nikah salonunda ekipler "Uyuşturucu madde ticareti, suç işlemek için örgüte üye olmak, hırsızlık " suçlarından toplam 12 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E. E. isimli şahıs yakalandı.

        Adıyaman girişinde yapılan yol uygulamasında "Mühür bozma ve imar kirliliğine neden olma" suçlarından 15 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.G. isimli şahıs yakalandı.

        Bahçelievler mahallesinde Asayiş Şube Müdürlüğü infaz ekiplerince yapılan çalışmalar da "Cinsel saldırı" suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa