Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

        Vali Osman Varol başkanlığındaki toplantı Valilik Konferans Salonu'nda yapıldı.

        Varol, toplantıda, 2023 yılı 3. dönem itibarıyla, kentte merkezi ve yerel yönetim olmak üzere 27 kamu kurum ve kuruluşunca 320 proje uygulandığını söyledi.

        Kentteki projelerin toplam tutarının 47 milyar 300 milyon lira olduğunu ifade eden Varol, şöyle devam etti:

        "2023 yılı ödeneği 6.8 milyar lira olup, 2023 yılı 3. dönem itibarıyla 3.5 milyar lira harcama yapılmış ve yüzde 51,58'lik nakdi gerçekleşme sağlanmıştır. Yatırımcı kuruluşlarımızın 2023 yılı programlarında 250 adet proje bulunmaktadır. Proje toplam tutarı 45.2 milyar lira olan bu işler için önceki yıllarda 10 milyar lira harcanmıştır. 2023 yılında ise 5 milyar lira ödenek kullandırılması öngörülmüş olup, 2023 yılı 3.dönem itibarıyla bu ödeneğin 3.3 milyar lirası harcanmıştır. Bu harcamayla ulaşılan nakdi gerçekleşme oranı yüzde 65.48'tir."

        Kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda, yatırımcı kuruluşlar yatırım ve yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa