Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Türkiye çok büyük, hatta şimdi dünyaya hizmet eden bir Türkiye anlayışı var. Biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Onlar yıkar biz yaparız. Biz yapıcı olmaya geldik." dedi.

        Aydın, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, sorunları torunlara havale etmediklerini, sorunları devretmediklerini ve yılların çözülmeyen sorunlarını hep birlikte el ele gönül gönüle çözdüklerini söyledi.

        İlk günkü aşklarına yeni aşk ve heyecanlar kattıklarını ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

        "Türkiye çok büyük, hatta şimdi dünyaya hizmet eden bir Türkiye anlayışı var. Biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Onlar yıkar biz yaparız. Biz yapıcı olmaya geldik. Biri kalkmış hızlı tren projesini iptal edeceğim diyor, öbürü köprü yapmayacağım, Kanal İstanbul'u durduracağım diyor. Bunlar o gezi mantığı ile hareket ediyor. Bir tarafta yapanlar, bu millete hizmet edenler, onlar ise hizmete engel olmaya geliyor. Onlar yıkmaya geliyor, adeta yıkım ekibi olmuşlar. Kimlerle iş birliği içerisindeler, kimlerle beraber hareket ediyorlar, kimlerle beraber yol yürüyorlar, onu görmemiz lazım. Üç koyunu güdemeyenler, kendisine parti emanet edilmeyenler Türkiye'nin emanetini nasıl alabilir, ümmetin emanetini nasıl sırtlayabilir? Bizde sadece Kahta ve Adıyaman'ın sorumluluğu yok. Bizde sadece Türkiye'nin sorumluluğu da yok. Rabbim bize öyle bir sorumluluk yüklemiş ki biz ümmetten de mesulüz. Filistin'den, Arakan'dan da sorumluyuz. Dünyadaki tüm mazlumların yegane umudu Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyeti'dir."

        Konuşmaların ardından, seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa