Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da tekerlekli sandalyesiyle evine giderken cep telefonu çalınan engelli kadını zanlının adım adım takip ettikten sonra köprü altında cep telefonunu çalıp çok sakin bir şekilde olay yerinden uzaklaştığı ortaya çıktı.

        Edinilen bilgiye göre, 16 Nisan'da merkez Seyhan ilçesindeki Şehit Mustafa Sarı Alt Geçidi'nde meydana gelen olayda, cam kemik hastası Ayşe Camgöz (39), tekerlekli sandalyesi ile evinden çıkıp arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. Köprü altına geldiği sırada kimliği belirsiz bir kişi, Camgöz'ün bacağının yanında duran cep telefonunu alarak kaçtı. Cep telefonu çalınan Camgöz, zanlının arkasından bağırarak çığlık attı. Bu sırada kavşakta görevli trafik polisleri, Camgöz'ün sesini duyup yardıma koştu. Karşısında polisleri gören kadın ise gözyaşlarına boğuldu.

        Olayın ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Hırsızı yakalamak için civardaki 200 güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, şüphelinin Erkan Gaygısız (38) olduğunu tespit etti. Kent genelindeki tüm ekiplere fotoğrafı dağıtılan zanlı Adana Şehir Hastanesi civarında yakalandı. Zanlı sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, polis çalınan cep telefonunu da buldu.

        Adım adım takip edip köprü altında çaldı

        Polisin incelediği 200 kameranın ikisinde ise zanlının engelli kadını adım adım takip ettiği ortaya çıktı. Ayşe Camgöz kaldırımdan tekerlekli sandalyesi ile giderken, zanlı da hemen arkasından takip ediyor. Camgöz, Atatürk Caddesi'nden Şehit Komiser Mustafa Sarı alt geçidine doğru gittiğinde de arkasından takibe devam ediyor. Camgöz, tam köprü altına geldiği sırada ise arkasından yaklaşıp Camgöz'ün bacağının yanındaki cep telefonunu alıp yolun karşısına geçerek hiçbir şey olmamış gibi çok sakin bir şekilde olay yerinden uzaklaşıyor. Bu anlar saniye saniye görüntülenirken, polis bu görüntülerden zanlıya ulaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa