Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA'da bir eve av tüfeğiyle iki el ateş eden 3 kişi, polisin kovalamacasıyla yakalandı.

        Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi'nde meydana geldi. 01 BJA 38 plakalı otomobille gelen isimleri henüz açıklanmayan 3 kişi, bir eve av tüfeği ile 2 el ateş etti. İhbar üzerine bölgeye Yunus ekibi sevk edildi. Ekipler, Obalar Caddesi'nde şüphelilerin içinde bulunduğu otomobili durdurmak istedi. Ancak, şüpheliler yoluna devam etti. 

        Obalar Caddesi'nden Güney Kuşak Bulvarı'na, buradan da regülatör köprü üzerinden Yüreğir ilçesine geçen otomobil, Karataş Yolu'na çıktı. D-400 karayolu Ceyhan yönünde ilerleyen otomobil, merkez Sarıçam ilçesi Kürkçüler Mahallesi'nde kurulan kapanda lastikleri patlatılarak durduruldu.

        Gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere İncirlik Polis Merkezi'ne götürüldü. Otomobilde yapılan aramada bir miktar esrar ve av tüfeğine ait iki boş kartuş buldu. Olayda kullanılan av tüfeğine ise rastlamadı.

        TÜFEĞİ YOLA ATMIŞLAR

        Şüphelilerin kaçış güzergahında arama yapan ekipler, tüfeği ise D-400 Karayolu Keresteciler sitesinin yakınında, yol kenarında buldu. Tüfek, incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, otomobil ise detayla arama için İncirlik Polis Merkezi'ne çekildi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa