Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana polis ekipleri, takip ettikleri bir otomobilde 300 bin lira değerinde 50 bin paket gümrük kaçağı sigara ve 760 gram toz esrar maddesi ele geçirdi. Operasyonda 13 kişi tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 63 AAC 750 bir otomobili takip etti. Otomobili durduran ekipler, araçta yaptıkları aramada piyasa değeri 300 bin lira olan 50 bin paket gümrük kaçağı sigara ve 760 gram toz esrar ele geçirdi.

        Araçta bulunan 4 zanlıyı gözaltına alan polis suç örgütüne karşı teknik ve fiziki takip başlattı. Teknik ve fiziki takip sonucunda 14 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan 14 kişiden 13’ü tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa