Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ramazan şenlikleri kapsamında sahne alan Murat Kekilli konserine katıldı, sahurda itfaiyecilerle mangal keyfi yaptı, ardından da Müze Kavşağı'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

        Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Şenlikleri kapsamında düzenlenen konserler kesmeden devam ediyor. Haftada en az iki ünlü sanatçıyı Adanalılarla buluşturan Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Şenlikleri'ne Murat Kekilli'yi vatandaşlarla buluşturdu. Kekilli'ye teşekkür plaketi ve çiçek takdim etmek üzere sahneye çıkan Başkan Hüseyin Sözlü, sanatı diri tutmanın önemli bir başarı olduğunu, Murat Kekilli'nin de başarılı bir sanatçı olduğunu, 'Yıkılasın İsrail' şarkısıyla da yerli ve milli olunmadan evrensel olunmayacağının mesajını verdiğini belirtti.

        Konserin ardından sahurunu İtfaiye Daire Başkanlığı çalışanlarıyla mangal keyfi ile yapan Başkan Sözlü, ciğer kebabı üzerine itfaiye çalışanlarına elleriyle karpuz ikram etti. Sözlü, "Tüm işlenmiş gıdalara karşı sağlık için karpuz yemek milli bir sorumluluktur" dedi. Sahur programının ardından yoğun çalışma temposunu noktalandırmayan Başkan Sözlü, Müze Kavşağı'nda devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

        Adana'nın trafik yükünü omuzlayan projeleri peş peşe hayata geçirerek kent insanın otoyol konforunda ulaşım sağlamasını hedefleyen Başkan Sözlü, Müze Kavşağı'nda yaptığı inceleme esnasında ilk etapta buranın trafiğini hafifleteceklerini, temmuz ayının sonunda ya da ağustos ortasında üç şeritli Girne Köprüsüne yeni bir köprü ekleyeceklerini belirtti. İnceleme sonrası Başkan Sözlü, yol genişletme çalışmasını sürdüren Yol Şube Müdürlüğü çalışanlarının sahur sofrasını paylaştı, kolaylıklar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa