Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Adana’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

        Yüreğir Kültür Merkezi’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Bakan Sarıeroğlu, 24 Haziran seçimlerine kadar kentte kalacağını ve seçim çalışmalarına devam edeceğini ifade etti. Adana’nın tarım ve sanayi kenti olduğunu belirten Sarıeroğlu, çalışmalarını bu alanlarda yoğunlaştıracağını söyledi.

        Diğer bakanlarla da diyalog halinde olduklarını ve onların da yakın zamanda Adana’yı ziyaret edeceklerini belirten Sarıeroğlu, “Bakanlarımızı da şimdiden ayarladım, onlar da gelecekler. Sahalarda olacağımız için bizzat vatandaşlarımızın ağzından ne sorunları, talepleri varsa onları tespit etmiş olacağız” diye konuştu.

        Bakan Sarıeroğlu, samimi bir ortamda basın mensuplarıyla tanışmak istediği için böyle bir buluşma gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Ben sizlerin simalarını tanımak istedim. İnşallah bundan sonra güzel bir dönemi geçirmeyi arzu ediyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa