Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi arasında yapılan işbirliğiyle Türkiye Spor Yazarları Derneği üyeleri kapsamlı olarak muayeneden geçirilecek.

        Sağlık anlaşması, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın arasında imzalandı.

        Başhekimlikte gerçekleşen görüşmeye Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ergun Kara, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Müdürü Ramazan Çakır, hastanenin basın danışmanları Yavuz Yıldırmaz ile Cemil Serezli de katıldı.

        Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi ile gerçekleşen işbirliğinden mutlu olduklarını ve gereken tüm tetkiklerin hastanede yapılacağını söyledi. TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın ise, “Sağlımızla ilgili hassasiyet gösteren başta başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova ile hastane yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

        Yapılan anlaşma gereği Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’nin üyeleri 7’şerli gruplar halinde hastaneye özel bir servis aracıyla taşınacak. Üyelerin hastanede kan ve idrar tahlillerinin yanı sıra akciğer filmleri çekilecek, prostat kontrolleri, kanser taramaları, hepatitB ve hepatitC tetkikleri yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa