Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

        24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri’ne dair Adana’daki çalışmaları ile ilgili MHP Lideri Bahçeli’ye brifing veren heyet, kentte Milliyetçi Ülkücü Hareket’in belediyeleri ve teşkilatları ile birlik, beraberlik içerisinde hareket ettiğini ve bu beraberliğin 24 Haziran’da zaferi getireceğini ifade ettiler.

        24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri öncesi MHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için Adana’da çalışmaların hızla sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Sözlü ve Başkan Avcı, Cumhur İttifakı Millet Aklı’nın Adana’da harekete geçtiğini aktardılar.

        Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ve belediyeleri ile Adana’da kenetlenerek 24 Haziran’a hazırlandığını ifade eden heyet, "Adana, Lider’ini mahcup etmeyecek, 24 Haziran’da Türkiye’de en iyi sonucun alınacağı şehir olarak üzerine düşeni yapacaktır" diyerek çalışmalar hakkında MHP Lideri Bahçeli’ye bilgi verdiler. Lider Bahçeli ise ziyaret sonunda Adana’yı yakinen takip ettiğini belirterek tüm hemşehrilerine selam gönderdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa