Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın, Saimbeyli, Feke, Tufanbeyli, Kozan, Pozantı, Aladağ ve Karaisalı ilçelerinde kurulması planlanan Üretim Pazarlama Kooperatifi projesinin geldiği aşama, Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.

        Vali yardımcısı Murat Süzen ve Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ile paydaş kuruluşların temsilcilerinin katıldığı toplantıda, planlama aşamasındaki projeye ilişkin sunum gerçekleştirildi.

        Yetiştirilen ürünlerin pazarlanması, ürünlerin tarladan tüketicilerle buluşmasını amaçlayan projenin detayları hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, ilgili kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine, projenin en sağlıklı şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli alt yapının oluşturulması ve detaylandırılması talimatı verdi.

        Vali Demirtaş, hem üreticilere hem de tüketicilere olumlu yansıyacak olan projeyi en kısa sürede tamamlamak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek proje paydaşlarına çaba ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa