Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın Pozantı ilçesinde düzenlenen yürüyüş etkinliğinde, tarihi Anahşa Kalesi'ne ulaşan katılımcılar, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü Türk bayrağı açarak kutladı.

        Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Eskikonacık Mahallesi'nden 1300 rakımdaki Anahşa Kalesi'ne doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

        Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, öğretmenler ve vatandaşların da aralarında olduğu katılımcılar, yaklaşık 2 saatlik yürüyüşün ardından kaleye ulaştı.

        Türk bayrağı açarak Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutlayan katılımcılar, günün anısına fotoğraf çektirdi.

        Kalenin zirvesinde açılan 6 metrelik Türk bayrağı dron ile görüntülendi.

        Kaymakam Karamahmut, programda yaptığı konuşmada, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet 100 yıldır yaşıyor. Bizim gibi Türk gençleri ve milleti sayesinde yüzyıllarca yaşatılmaya devam edecek." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa