Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tufanbeyli ilçesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinatörlüğünde yürütülen Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında yapılan yöresel ürünler pazar yeri tamamlandı.

        Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü ile Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Şule Özevren, yapımı tamamlanan İstiklal Mahallesi'ndeki pazar yerinde incelemelerde bulundu.

        Özveren, her şeyiyle düşünülmüş modern bir pazar yerini bakanlık olarak Tufanbeyli'ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

        Belediye Başkanı Ergü de 10 ay gibi kısa bir sürede pazar yerinin tamamlanarak kullanıma hazır hale getirildiğini ifade etti.

        Toplam 2 bin 145 metrekare kapalı alandan oluşan pazar yerinde kadınların tarımsal ve hayvansal ürünlerini satabileceği bölüm de bulunuyor.

        İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi'nin Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, Aladağ, Karaisalı ve Pozantı ilçelerinde rakımın 650 metreden yüksek olduğu bölgelerde insanların hayatına olumlu yönde katkı koyduğunu ve bundan sonra da koymaya devam edeceğini kaydetti. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa