Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Merkez Seyhan ilçesinde eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan kocanın ağırlaştırılmış müebbet istemiyle yargılandığı davanın duruşması görüldü.

        6. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Ümit Karademir ile öldürülen Aynur Karademir'in babası Habip Belci ve tarafların avukatları katıldı.

        Duruşmada, öldürülen Karademir ile telefonda görüştüğü ve mesajlaştığı iddia edilen tanık Nezir A. mahkeme heyetince tekrar dinlendi.

        Nezir A, tavuk firmasında servis şoförü olarak çalıştığını belirterek, öldürülen Karademir'in bu iş yerinde "işçilerin başı" olarak görev yaptığını ve kendisiyle işle ilgili zaman zaman görüşme yaptıklarını ileri sürdü.

        Tanığın iddiaları üzerine söz hakkı verilen sanık Karademir, tanığın yalan söylediğini savunarak, "Eşim saat 07.00'de işe gider saat 19.00'da eve gelirdi. Tanık tamamen yalan söylüyor." iddiasında bulundu.

        Daha sonra esas hakkındaki değerlendirmesini sunan savcı, sanığın eşini öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilmesini istedi. Savcı, öldürülen kadının, servis şoförü ile telefonda mesajlaşıp görüşmesinin ise haksız tahrik sayılmasını isteyerek verilecek cezada indirim yapılmasını talep etti.

        Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

        Adana'da 17 Haziran 2017'de Bey Mahallesi'nde Ümit Karademir, kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşini av tüfeğiyle ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa