Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA'da Feray Balkan (39), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde eski eşi Seçkin Ergü tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Balkan'ın Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir hastanede başhekim yardımcılığı yaptığı, olayın ardından gözaltına alınan cinayet şüphelisi Ergü'nün ise astsubay olduğu öğrenildi.

        Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Gaziantep'in Nizip ilçesinde acil tıp uzmanı ve başhekim yardımcılığı yapan Feray Balkan, ziyaret için Adana'daki annesinin evine geldi. Balkan, yaklaşık 1 yıl önce boşandığı astsubay Seçkin Ergü ile annesinin evinin bulunduğu apartmanın girişinde karşılaştı ve tartışma başladı. Tartışma sırasında belindeki tabancayı çıkaran Ergü, eski eşi Balkan'a ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Balkan kanlar içinde yığılırken, Ergü ise olay yerinden ayrıldı. Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde talihsiz kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

        YAKALANDI

        Polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Balkan'ın cansız, bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Şüpheli Ergü ise Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce olay yerinin yakınında, cinayette kullandığı değerlendirilen tabancayla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan Seçkin Ergü'nün emniyetteki sorgusu devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa