Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 20 yaşındaki Shane Missler şans oyunundan 450 milyon dolar kazandı

        ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 20 yaşındakiShane Missler,Mega Millions adlı şans oyununda 5 rakamı doğru bilmeyi başardı. Şans oyunundana 450 milyon dolar kazanan genç talihlinin, ilk etapta kazandığı ikramiyenin 282 milyon dolarını alacağı öğrenildi.

        Haberi alır almaz sosyal medya hesabından kazananın kendisi olduğunu duyuran Missler, duyduğu şaşkınlığı ve mutluluğu dile getirdi. Babası ve bir avukat eşliğinde piyango merkezine giden genç talihli, biletini onaylatarak yetkililere teslim etti. Missler yaptığı açıklamada "Ben daha 20 yaşındayım. Bu parayı hayallerimi gerçekleştirmek, aileme yardım etmek ve insanlık için iyi şeyler yapmak için kullanacağım" dedi.

        REKLAM

        PARA YÖNETİMİ DERSİ ALACAK

        Büyük hedefleri olduğunu belirten Missler, "Henüz çok genç olsam da para yönetimi konusunda ders alacağım. Ailemle ilgilenmek, güzel vakit geçirmek ve maddi başarı sağlayabilmek için kendime bir yol çizerek geleceğe miras bırakacağım" diyerek parayı yararlı işlerde kullanacağını belirtti.

        Geçen yıl Florida'ya taşınan Missler, liseyi bitirdikten sonra pek çok işte çalışmış ve en son girdiği işten de geçen hafta ayrılmıştı.

        TEK KİŞİ TARAFINDAN KAZANILAN İKİNCİ EN BÜYÜK İKRAMİYE

        Shane Missler'in kazandığı ikramiye, Mega Millions'ın 21 yıllık tarihi boyunca en büyük dördüncü ikramiye ve tek kişi tarafından kazanılan ikinci büyük ikramiye oldu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa