Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa KORKUNÇ OLAY | Son dakika haberler: 15 yaşındaki kuzenini öldürmüştü! İşte cinayetin nedeni! - Adana haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Adana'da olay, 22 Ekim saat 22.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Havutlu Mahallesi´nde meydana geldi. Abdulsamet Çiçeklidağ (18), babası Mustafa Çiçeklidağ (53) ile birlikte aynı sitede oturan kuzenleri Serkan (18) ile Erkan Gelen´in (15) evine gitti.

        KUZENLERİN TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

        Mustafa Çiçeklidağ.
        Mustafa Çiçeklidağ.

        DHA'da yer alan habere göre burada kuzenler arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

        ENİŞTELERİNİ DARP ETTİLER

        Gelen kardeşler, çıkan arbedede enişteleri Mustafa Çiçeklidağ´ı darp etti. Bunun üzerine Abdulsamet Çiçeklidağ, evden getirdiği pompalı tüfekle kuzenlerine ateş açtı.

        İKİ KARDEŞ KANLAR İÇİNDE KALDI

        Silahtan çıkan saçmalar Erkan Gelen´in göğsüne, Serkan Gelen´in ise kol ve kalçasına isabet etti. Gelen kardeşler kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli Çiçeklidağ ise kaçtı.

        HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

         Abdulsamet Çiçeklidağ tutuklandı.
        Abdulsamet Çiçeklidağ tutuklandı.

        Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralılardan Erkan Gelen Yüreğir Devlet Hastanesi´ne, Serkan Gelen ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Erkan Gelen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        BABA İLE OĞLU GÖZALTINA ALINDI

        Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Abdulsamet Çiçeklidağ ile babası Mustafa Çiçeklidağ´ı gözaltına aldı.

        "TÜFEK YANLIŞLIKLA PATLADI"

        Kuzenlerin, engelli teyzelerinin bakım parasını almak için anlaşmazlık yaşadığı, kavganın da bu nedenle çıktığı ortaya çıktı. Engelli teyzeye Gelen ailesinin baktığı, Çiçeklidağ ailesinin ise bakım parasından faydalanmak için kendilerinin bakmak istediği belirtildi.

        Gelen ailesinin bu teklifi reddetmesi üzerine iki aile arasında husumet başladığı kaydedildi. Abdulsamet Çiçeklidağ, ifadesinde, "Babamı dövdüklerini görünce, eve gidip tüfeği aldım. Arbede sırasında tüfek yanlışlıkla patladı" dedi.

        OĞUL TUTUKLANDI BABA SERBEST

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdulsamet Çiçeklidağ çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, babası ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yaralı Serkan Gelen´in hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa